Terrasuitbreiding voor Herberg in het Wilde Zwijn

sep 07, 2015
daamswp

Herberg in het Wilde Zwijn Bergeijk

Boombanken en tafels

Herberg in het Wilde Zwijn is afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken en daarbij heeft Daams Houthandel een steentje mogen bijdragen. Voor de terrasuitbreiding zijn karakteristieke boombanken en tafels gemaakt van een Zilverspar. Enkele zilversparren moesten uit een tuin worden verwijderd, deze zijn daarna bij Daams houthandel op de werf gelegd om af te sterven en te drogen. Na een jaar wachten konden de schaaldelen ter plekke worden gezaagd en verwerkt tot tuinmeubels. De meubels zijn bewerkt met een blanke lak ter bescherming van weersinvloeden.

Ik wil tuinmeubels op maat, wat moet ik doen?

Neem direct contact op met Daams Houthandel via mail, telefoon of onderstaand contactformulier! Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen mogelijk te maken. Of kom het uitgebreid assortiment hout en drogende bomen bekijken op onze werf in Valkenswaard om inspiratie op te doen. Weet u zelf de exacte maten of heeft u tekeningen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u zo snel als mogelijk een offerte toe. Wij kunnen de meubels bij u thuis bezorgen, maar afhalen op onze werf in Valkenswaard is uiteraard ook altijd mogelijk.

Herberg in het Wilde Zwijn

Ga snel een kijkje nemen bij de herberg in Bergeijk, het ziet er fantastisch uit en je kan er heerlijk eten. Herberg in het wilde zwijn

Een vrijblijvende afspraak?

Onze ervaring leert dat iedere situatie anders is en dat ook iedere opdracht anders is. We komen daarom graag bij u langs om de situatie te bekijken. Dit is geheel kosteloos.