Grind, Split & Zand

Het knarsende geluid van voetstappen op een kronkelend grindpaadje roept onmiddellijk een goed gevoel op. Grind en split zijn populaire producten voor in uw tuin of voor op uw oprit. Grind, split (steenslag) en zand zijn echte oerproducten uit de natuur die in vele soorten, maten én prachtige kleuren voorkomen zoals Arctic bleu, Ardenner grijs, Graniet rood, Granietblokken, Yellow sun, Basalt, witte grind, Limburgs grind, Carrara grind (op bestelling). Speels, strak, elegant of klassiek: Voor elke denkbare sfeer is er een variëteit.

In combinatie met vaste tegels geeft grind een speels accent aan een moderne strakke tuin. Split is onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Kom snel eens langs om het uitgebreide assortiment te aanschouwen. Split in zakken van 25 kg, bigbags of losgestort voor uw deur geleverd? Ook voor spuitzand/ophoogzand, brekerszand en zwart zilverzand kunt u bij ons terecht.

Vanaf nu ook verkrijgbaar (op bestelling) zakken & Bigbags met Franse sierboomschors voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Download hier de prijslijst!

[

Onderstaand vindt u diverse impressies.

Terug naar bestrating