over ons

“Ons geheim? Als je al zolang meeloopt, dan maken ze je niks meer wijs over kwaliteit…”

Daams in Valkenswaard is dé specialist in houtmaterialen, sierbestrating en schuttingen. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij de betrouwbare leverancier in de regio. Onze werf aan de Dommelseweg is al tientallen jaren een populaire plek voor professionals en particulieren die kwaliteitsproducten zoeken voor in en om de tuin. Kom eens langs, de koffie staat altijd klaar.

Wortels in Valkenswaard | In 1969 is vader Daams begonnen met het rooien van bomen, daarna met het sprokkelen van kachelhout en het houtvrij maken van wegen. Zijn bedrijf is uitgegroeid tot Daams Houthandel, een succesvol familiebedrijf met oog voor kwaliteit. “Er is er veel slecht hout in omloop,” zegt vader Daams. “Wij weten bij inkoop precies waar we op moeten letten: fijne groei, met de ringjaren kort op elkaar. De langere hoogstamhoutsoorten van zes meter lang, zonder knoesten. Dát is pas hout waar je mee kunt werken. Daarin onderscheiden we ons van de meeste doe-het-zelfzaken. Een plank langer dan 2,70 meter ga je daar niet vinden. Wij kiezen voor kwaliteit en dat verschil merkt u.”

Kwaliteit voor de regio | Met een streng oog voor kwaliteit, maatwerk in eigen huis en snelle service met een team van vakmensen, heeft Daams Houthandel tientallen jaren aan de weg getimmerd in de regio. Zelfs letterlijk; de Gemeente Valkenswaard doet vaak een beroep op ons voor het klein onderhoud aan de gemeentelijke straten. Bij een aantal zorgcentra in de omgeving verzorgen wij de tuinen en we dragen een steentje bij aan Valkenswaard door de plaatselijke kinderboerderij te helpen waar we kunnen. Onze klanten weten dit te waarderen en profiteren zelf ook van expertise in de buurt. Voor kwaliteitshout, sierbestratingen en schuttingen bent u aan de Dommelseweg 198 & Dragonder 38 in Valkenswaard aan het juiste adres.