Hermadix tuinbeits/olie

Op zoek naar tuinbeits of tuinolie?

Wij bieden een groot assortiment aan met de duurzame kwaliteit van Hermadix. Diverse soorten oliën (bangkirai, Impraline bangkirai, douglas olie naturel, impraline zwarte teer) in 750ml & 2,5 liter & tuindecoratiebeitsen kleur 720 – Nero 2,5 liter – hebben wij standaard op voorraad en meer kleuren zijn verkrijgbaar op bestelling!

Is je schutting, gevelbekleding, overkapping of vlonder toe aan een opfrisbeurt, opknapbeurt of ben je toe aan een andere kleur? 
Voor alle houtsoorten hebben we een passend product o.a. voor blank vuren, geïmpregneerd vuren, Frans blank douglas, Lariks & hardhout.

Deze oliën & beitsen zijn makkelijk verwerkbaar, geven een duurzame bescherming, zijn snel droog & geven geen nare verflucht!

Tevens is het mogelijk om met de Impraline zwart teer & bielzenzwart je standaard douglas of vuren tuinhuis/schutting een diepe zwarte kleur te geven, helemaal de trend van dit moment!

Wil je de originele kleur terugbrengen van je hardhouten vlonder? Dan kun je door middel van onze hardhout reiniger (verkrijgbaar in 1 liter, incl. sponsje) je vlonder ‘ontgrijzen’. Nadat de vlonder is behandeld met onze reiniger is het ook mogelijk om de vlonder te behandelen met een bangkirai olie of Impreal bangkirai olie zodat de mooie kleur van het hardhout behouden blijft.

Onze specialisten staan uiteraard voor je klaar met een passend advies!

Download hier de prijslijst!

Onderstaand vindt u diverse impressies.

Terug naar tuinaccessoires