KERAMISCHE TEGELS

Ons assortiment keramische tegels geeft alle mogelijkheden om de tuin geheel naar eigen smaak in te richten. Er is veel aandacht voor veilig, ontspannen en prettig wonen. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woning. Wij bieden diverse bestrating en aankleding met keramiek voor in de tuin. Naast bestrating met afmetingen van 2 cm dikte, bieden we nu ook bestrating met 3 & 4 cm dikte. Nieuwkomer en absolute topper afgelopen jaar is de , Cera3Line Cera4Line en de Kera Twice, dé uitvinding op tuingebied van de afgelopen jaren. Een unieke combinatie: top kwaliteit keramische tegels met een onderlaag van beton en gerecycled keramisch materiaal.

De tegel is kleurvast, slijtvast, krasbestendig, hoge stroefheid, vlek- en zuurbestendig en onderhoudsarm vergeleken met beton of natuursteen producten! De keramische tegels zijn verkrijgbaar in 60 x 60 x 2 cm, 60 x 60 x 3 cm & 60 x 60 x 4 cm in diverse kleuren. Doordat de tegel 4 cm dik is kunnen ze worden verwerkt in een standaard ondergrond waar ook betonstenen op gelegd worden. Daardoor worden de kosten voor aanleg aanzienlijk verlaagd ten opzichte van keramische tegels die in speciaal opgebouwde ondergrond verwerkt moeten worden.

Wij leveren bestrating tot aan de deur, maar wij kunnen ook al het werk uit handen nemen! Voor het afvoeren van oude bestrating, grondwerkzaamheden en het leggen van nieuwe bestrating ben je bij Daams op het juiste adres.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij komen graag bij u langs om de tuin in te meten en een passende offerte aan te bieden.


Onderstaand vindt u diverse impressies.

Terug naar bestrating