Schutting geleverd in Valkenswaard

mei 18, 2016
daamswp

Een mooie Frans blank Douglas houten schutting in uw tuin?

Wilt u een deze mooie Frans blank Douglas houten schutting dit jaar in uw tuin? Dan bent u bij Daams aan het goed adres! Deze schutting met gaaspanelen hebben we reeds afgeleverd in Valkenswaard. U kunt de schutting zelf plaatsen maar u kunt de schutting natuurlijk ook door ons team laten plaatsen! Uw oude schutting laten verwijderen en afvoeren? Dat kan ook! Het team van Daams Houthandel & Schuttingbouw is elke dag druk bezig met het plaatsen van schuttingen en aanleggen van tuinen en bestrating. Kijk op onze website voor een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden.

Frans blank Douglas hout

Daams houthandel biedt een complete lijn geschaafd, bewerkt en fijnbezaagd douglas. Deze is verkrijgbaar in (schutting)planken, balken, vlonderdelen, zweedsrabat, kraaldelen, blokhutprofiel en schaaldelen. Voor kwaliteit douglas moet u bij Daams zijn. Douglas hout is milieuvriendelijk, 100 % FSC gekeurd! Frans blank douglas, uiteraard in Frankrijk gezaagd uit goed beheerde bossen.

Wilt u Schutting bestellen of een offerte ontvangen?

Interesse in een schutting Frans blank Douglas met gaaspanelen of een andere schutting op maat gemaakt door Daams? Kom het uitgebreid assortiment schuttingen bekijken op de Dommelseweg 171 in Valkenswaard. Wilt u graag een offerte ontvangen voor een schutting? Maak dan vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.