Plaatsen van een houten poort of hek

jun 21, 2016
daamswp

Wist u dat Daams houthandel ook houten poorten en hekken op maat maakt en plaatst?

Voor houten poorten of hekken kiest u voor Daams Valkenswaard. Wij leveren poorten op maat in vurenhout, Frans blank Douglas hout en hardhout op stalenframe inclusief hang- en sluitwerk. De tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse modellen maar u kunt ook zelf met een voorbeeld of idee komen. Niet is ons te gek.

Ik wil een houten poort, wat moet ik doen?

Neem direct contact op met Daams Houthandel via mail, telefoon of onderstaand contactformulier! Wij komen graag bij u langs om de poort in te meten en maken dan vrijblijvend een offerte. Weet u zelf de exacte maten? Neem dan contact met ons op en wij sturen u zo snel als mogelijk een offerte toe. Wij kunnen de poort bij u thuis bezorgen, maar uiteraard ook plaatsen. Houten poorten afhalen op onze werf in Valkenswaard is uiteraard ook altijd mogelijk.

Wat kost een houten poort?

Vuren geïmpregneerde poorten beginnen vanaf € 200,- incl. btw bij 90 tot 100 cm breed. Iedere 10 cm meer, komt er € 20,- bij. Prijzen zijn inclusief stalenframe, hang- en RvS sluitwerk en bevestigingslatten.

Een vrijblijvende afspraak?

Onze ervaring leert dat iedere situatie anders is en dat ook iedere opdracht anders is. We komen daarom graag bij u langs om de situatie te bekijken. Dit is geheel kosteloos.