Eiken & Keramische tafels

SALE! De Laatste modellen EIKEN eettafels in diverse maten en modellen zijn nu te zien in onze nieuwe showroom. De massieve eiken bladen worden geleverd met gepoedercoat onderstellen. De eiken bladen zijn allemaal behandeld met Ultra matte Skylt lak.

We hebben nu nog op voorraad staan:
Eiken tafel met massief blad 240x100x4 cm dik blad en antraciet O poten van   € 1299,- nu voor € 899,- (foto 9 t/m 13).

Eiken tafel met massief blad 220x80x2 cm met mat zwart frame van € 1099,- nu voor € 699,- (foto 14 t/m 19)

Het is ook mogelijk om de tafels op maat te bestellen! We hebben boomstam bladen, (foto 20 t/m 23) rechte bladen, ronde of ovale bladen in veel verschillende afmetingen. Vraag ons naar de op maat mogelijkheden. De eiken tafels zijn enkel geschikt voor binnengebruik. 

Tafels met KERAMISCH blad en stalen onderstel. Beste kwaliteit – slijtvast, krasvast, kleurvast!

Keramische tafel rechthoekig: 120 x 240 cm, keramisch blad antraciet betonlook ‘Boost smoke’ en antraciet stalen onderstel (geschoopeerd en gepoedercoat). Prijs per tafel: van € 1.599,- voor € 1.399,- (foto 4 & 5)

Keramische tafel rond: Ø 115 cm, keramisch blad antraciet betonlook ‘Boost
smoke’ en zwart stalen onderstel (geschoopeerd en gepoedercoat). Prijs per tafel: van € 1.600,- voor € 1.350,- (foto 6 t/m 8)

Tafels zijn geschikt voor binnen en buiten. Je kan de tafel ophalen of gebruik maken van de bezorgdienst “Brenger’. Als je toevallig in de buurt van Valkenswaard woont kunnen we in overleg zelf de levering doen.

Wil je komen kijken in onze showroom? Graag even een afspraak maken.

Onderstaand vindt u diverse impressies.

Terug naar tuinaccessoires