Douglas schaaldelen schutting in een nieuwbouwwijk in Sterksel

mei 23, 2016
daamswp

De trend van dit voorjaar, een Frans blank Douglas houten schaaldeelschutting!

De nieuwe trend van dit voorjaar! Recent hebben wij deze mooie Frans blank Douglas houten schaaldelen schutting mogen plaatsen in een nieuwbouwwijk in Sterksel! U kunt de schutting zelf plaatsen maar u kunt de schutting natuurlijk ook door ons team laten plaatsen! Uw oude schutting laten verwijderen, afvoeren of uw gehele tuin opnieuw aan laten leggen? Dat kan ook! Het team van Daams Houthandel & Schuttingbouw is elke dag druk bezig met het plaatsen van schuttingen en aanleggen van tuinen en bestrating. Kijk op onze website voor een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden.

Frans blank Douglas hout

Daams houthandel biedt een complete lijn geschaafd, bewerkt en fijnbezaagd douglas. Deze is verkrijgbaar in (schutting)planken, balken, vlonderdelen, zweedsrabat, kraaldelen, blokhutprofiel en schaaldelen. Voor kwaliteit douglas moet u bij Daams zijn. Douglas hout is milieuvriendelijk, 100 % FSC gekeurd!

Wilt u Schutting bestellen of een offerte ontvangen?

Interesse in een schaaldelenschutting Frans blank Douglas of een andere schutting op maat gemaakt door Daams? Kom het uitgebreid assortiment schuttingen bekijken op de Dommelseweg 171 in Valkenswaard. Wilt u graag een offerte ontvangen voor een schutting? Maak dan vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.