Bestratingswerkzaamheden Geenhovensedreef

okt 26, 2015
daamswp

In opdracht van de gemeente Valkenswaard zijn wij op zaterdag 24 oktober gestart met groot onderhoud aan de fietspaden bij de Geenhovensedreef en Brouwerijdreef. Hierbij wordt de bestaande verharding opgebroken, opnieuw aangebracht en waar nodig vervangen.

Dit houdt in dat tijdens de werkzaamheden het fietspad (in delen) zal worden afgesloten voor het fietsverkeer. Het zal niet te vermijden zijn dat omwonende hier enige hinder van kunnen ondervinden; zo zullen tijdens de werkzaamheden inritten en zijstraten tijdelijk niet of minder goed toegankelijk zijn en kan er extra geluidshinder ervaren worden door machines en werkverkeer. Hiervoor worden ter plaatse verkeersmaatregelen getroffen en indien noodzakelijk een kleine omleiding. In onze planning kan het ook voorkomen dat er op zaterdag gewerkt wordt, dit om te zorgen dat wij onze werkzaamheden medio december kunnen afronden. Wij doen echter ons best om eventuele hinder tot een minimum te beperken. De omwonende krijgen persoonlijk bericht.

 

Vragen?

Indien u praktische vragen heeft over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met ons, wij zijn bereikbaar op 06-13 51 43 53, voor overige vragen kunt u contact opnemen met Marco Flaman, toezichthouder van de gemeente Valkenwaard, bereikbaar via 06- 284 248 94.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor uw begrip.